Cannot sync Kano profile

Hi,
We have a Kano on Os 4.3.2 (Raspberry Pi 3B)
We cannot sync our profile and need to move to a new sd card.

It shows as logged in on Kano World. We have a green colour on the profile in classic mode, but the account online shows as Zero experience points and if you try and click ‘Sync’, you get ‘Sync not possible, error: You are not logged in’.

The account online in Kano world has my email address, so that is correct.

If you try and backup you also get an error.

W

e’re on level 4, with 683 points.
We do not want to lose this profile!!

Help!

Hi @boomhaueruk,

Can you please submit a request to our care team so they can investigate?

Please click the link on the top right hand corner of this page: https://help.kano.me

Thanks!

Have done Chris. Not the easiest form to complete for this issue - especially as they have no selection for technical support!
But done nonetheless.

I’ve had a response - but it doesn’t seem right to me.
"Hi there, :wave:

Thank you for reaching out to us!

We recently launched a large update to Kano World that changed a lot of the ways that Kano World functions and also added some more features and challenges!

That change in your Kano World account level is a known issue caused by the Kano World update that is currently being fixed. Once this issue is fixed, your account will show its actual level again because that information is not wiped from the Kano World system, it is just not showing properly at the moment. Apologies for any inconvenience this may cause for the time being.

Best wishes,

Dani
Kano Customer Success"

I asked when this would be.

"Our software engineers are working on merging over all the Kano World account information to the new Kano World structure. Due to the large amount of information being transferred, we are estimating that all information should return to accounts in about a month, but some information may return before then. Apologies for any inconvenience that this may cause!

Best wishes,

Dani
Kano Customer Success"

But the issue I’m having is that I’m getting sync connection errors, not that it’s connecting and not syncing. It’s saying I’m not logged in!
Doesn’t sound right to me.

2 weeks on and no update.

I’m actually more concerned as if this update I’ve been told is my issue, is it the same one that was happening 8th September - over a month ago?